Restauraci založili manželé Jiří a Leona Eichlerovi.
Po několika letech zkušeností v oboru gastronomie si splnili svůj velký sen a otevřeli si svoji restauraci. Jiří má na starosti chod kuchyně a Leona chod servisu.
První myšlenka konceptu před vznikem byla jednoznačně česká kuchyně, kterou mají nejraději a většinu svého působení v gastronomii se ji věnují.
Jirka
„Kuchyni máme založenou na poctivosti, jednoduchosti, a hlavně na vlastní výrobě. Většina produktů, které prodáváme se vyrábí právě u nás. Samozřejmě bereme zřetel na čerstvost a kvalitu surovin, které využíváme. Snažíme se dělat vše s láskou.“
Jiří se během školy věnoval soutěžím a díky tomu se dostal do juniorského národního týmu kuchařů a cukrářů v České republice.
Díky této spolupráci prezentoval své menu na palubě vlacích JLV a v nejprestižnější soutěži Kuchař roku, kde se dostal 2x do finále a před diváky a porotou vařil tříchodové menu. Své zkušenosti sbíral v restauracích jako je Café Imperial, Aureole, ale také na stážích v Alcronu nebo Palomě. Dále také působil jako šéfkuchař restaurací Pecr Well a Pecr Deep v Peci pod Sněžkou, golfovém resortu Resort Malevil v Jablonném v Podještědí v restauraci Pivovar Monopol v Teplicích.
Leona
„Děláme to, co nás baví, a právě díky tomu se odráží naše výsledky. Snažíme se pracovat nejen se zaměstnanci, ale i s hosty, takže bereme zřetel každý jeden jediný podnět, ať už je dobrý či špatný. Našim cílem je mít skvělou restauraci do které se budou hosté rádi vracet.“
Leony cesty ke gastronomii nebyla přímá, ale klikatá. Před svojí první zkušeností v gastronomii pracovala ve švýcarské firmě, která jí avšak nenaplňovala a své uplatnění našla až po 2 letech právě v gastronomii jako manažer restaurace v restauraci Pecr Well a Pecr Deep v Peci pod Sněžkou. Od té chvíle věděla, že přesně to je to místo, které tak hledala. Od té chvíle se pohybuje v gastronomii jako Event Manager nebo jako manažer dvou restaurací.